Browse By

Advertising

Ваков градоначалник ни треба, со тенк ги прегази непрописно паркираните коли (Видео)

Нема коли нема проблем со непрописно паркирање,одлично решение на овој градоначалник во Литванијањ кој со тенк ги прегази возилата кои се непрописно паркирани.Секако дека ова е кампања да се крене свеста на возачите да не паркираат непрописно, самата помисла дека колата ќе ви биде помината од тенк ќе ве натера да ги почитувате правилата: