Browse By

Advertising

Велосипедист на скијачка патека изведува прекрасни акробации(видео)

Во трката по туристи, сите сместувачи центри нудат што поголема забава и интересни содржини за гостите, посетителите. Така е и со овој туристички центар кој своите стази за скијање ги прилагодил и за возење на велосипеди. Велосипедистот на ова видео изведува прекрасна претстава за нашите очи. Тој прави спуст по скијачката патека, потоа се искачува на кровот на објект оди на друг објект и потоа прави скок и продолжува по патеката, погледнете.