Browse By

Advertising

(Видео) Босанец светски рекордер во кршење цигли со глава

Босанецот Керим Ахметспахиќ го урна светскиот рекорд во кршење бетонски цигли. За само 25 секунди тој успеа да скрши дури 90 цигли.Керим има 16 години и веќе е мајстор на борачки вештини, а сега стана носител на рекордот на Гинис во оваа необична дисциплина. извор: Makfax