Browse By

Advertising

(ВИДЕО) Започнете ја неделата со смеа

Нема живот ако нема смеа. Зарем може да помине еден ден без смеење: Не… Тоа е светлата и позитивната страна на животот. Замислете да седите со пријателите и да немате што да си кажете, а полошата ситуација од тоа е да имате што да си кажете, но никој да не се смее.

Смеењето не само што емотивно ве исполнува, туку има и бенефити по здравјето.