Browse By

Advertising

Вистински маж не се плаши да свирне пред сопругата на згодна женска, но затоа после…(видео)

Љубомората е страшна работа, посебно кога е се случува пред очи.. Во ова видео е прикажано како еден брачен пар се вози со својата кола, но кога на тротаоар или зебра ќе помине згодна девојка тогаш мажот мора да свирне со свирката од колата, што да прави тоа е посилно од него. Но после секое свирење неговата жена презема соодветни мерки на казна, како ќе се заврши погледнете…