Browse By

Advertising

Виц на денот : Перо и Мара водат љубов

Перо и Мара водат љубов.

Перо:– Маро, може ли…

Мара:– Не!

После еден час.

Перо:– Маро, може ли аман више?!

Мара:– Не!

После два саата.

Перо:– Марооо, те молам, ајде…

Мара:– Е ај кога си запнал… Симнуј се и спиј…