Browse By

Advertising

Ви се ,,плукнам‘‘ во мажите , не можете една лубеница да дигнете! (видео)

Мажите важат за ,,посилен пол‘‘ . Има многу мажи кои навистина се спремни и имаат голема сила, но случајов со видеово е малку поинтересен. Се работи за едни дечки кои сакаат да си купат лубеница во стовариште за зелени производи, но лубениците се многу големи, навистина многу. Лубениците не се пет или десет кила , тие се навистина тешки, па мажине излегуваат смешни кога не можат да подигнат ,,една лубеница‘‘…