Browse By

Advertising

Волонтери ја исчистија околината на Пошта 2 под Железничка станица во Скопје

Десетина волонтери од движењето ,,Не биди ѓубре“, вчера одржа уште една волонтерска акција за чистење на сметот низ градот. Овојпат нивна цел беше околината на Железничката станица.Уште една акција на #НеБидиЃубре.

Се гледаме следна недела пред Универзална!

*благодариме на чичкото кој ни донесе џиновска лопата и тетка Летка за кафето! Горко за сите! “- напиша еден од иницијаторите на овие акција, познатата глумица и граѓански активист, Ирена Ристиќ.

Еве како изгледаше пред поштата под Железничка станица по чистењето:


Извор : Скопјеинфо.мк