Browse By

Advertising

Вонбрачниот син на Хари Мата Хари е слика и прилика на неговиот татко

Босанскиот пејач Хари Варешановиќ, основач на групата „Хари Мата Хари“, минатата го ожени својот вонбрачен син. Станува збор за 26-годишниот Мак и неговата девојка Ружа Недиќ кои се венчаа во Сараево во кругот на најблиското семејство и пријателите. Хари со првата сопруга Аида има син и ќерка, но се разведоа откако се дозна дека го има вонбрачниот син Мек. Во 2010 година, Хари се прежени со Јасминка Иштук. Преземено од : https://kurir.mk/