Browse By

Advertising

Дај бре жено остај не да наздравиме по една-две, пет-шеснаесет…(видео)

Жените се закон, но во вистинска смисла. Во ова видео се прикажани двајца другари како сакаат да си направат ,,џезме‘‘ кај едниот од нив дома. Таман се средија и ете ја жена му кај нив да им објасни дека не требало да се прави ,,џезме‘‘. Тие двајцата решија да си отидат во парк, да побегнат од неа и раат да си мезат. Но од оваа жена нема спас ги најде и на крај свет…