Browse By

Advertising

Да и помогнеме на Цаци да го победи канцерот

Во животот на секој човек доаѓаат тешки моменти, а тие моменти сега ги преживува и Цаци. Во таквите моменти важно е да се има пријатели. Да бидеме пријатели и да и помогнеме на Цаци во нејзината борба.

Доколку сакате да донирате колку што можете тоа може да го направите ОВДЕ.

Екипата на Булевар.мк е благодарна на секоја ваша донација.