Browse By

Advertising

Девојката го изненади како никогаш до сега (видео)

На нет се појавуваат разно разни видеа(местенки) каде девојката или дечкото си прават шеги еден на друг. Понекогаш тие шеги навистина не смеат , а понекогаш се ,,непријатни за гледање‘‘. Но сепак ова е еден моден тренд кој зафаќа се поголем замав. Ова тие го прават со цел да дојдат до голема популарност и гледаност. Во ова видео гледаме како девојката му става ,,вибра*ор‘‘ на својот дечко додека тој спие…