Browse By

Advertising

Дечково го донесе цело Веро, Тинекс, Кам и 7-мица во кино(видео)

Киното е една од главните културни збиднувања во општеството. Таму се прикажуваат филмови од различен жарн но и се доловува културата во едно општество. Начинот на овлекување за време на промоциите на филмовите, гостите, нивното однесување, партнерите со кои се дојдени, се неретко главни теми на медиумите. Гостите во кино можат да си дозволат да купат пуканки и други грицки, пијалоци кои можат да ги понесат со себе за време на гледањето на филмот, но ова момче малку претерало…