Browse By

Advertising

Доби на лотарија еден милион долари, па се облече во маска од филмот ,,Scream‘‘ да не го познаат роднините(видео)

Еден човек во Јамајка доби голема сума на пари играјќи лото. Сумата изнесува еден милион сто и седумнаесет илјади долари. Изненадувачки беше што добитникот чекаше да поминат педесет и четири дена за да ја подигне наградата, а кога дојде да ја подигне наградата беше облечен во маска од филмот ,,Scream‘‘, а зошто го направил тоа , одговорот бил да не му досаѓаат неговите роднини кога ќе го видат…