Browse By

Advertising

Додека ние се расправаме со снегот, во светот луѓето го решија преминувањето на црвено преку зебра вака(видео)

Деновиве кај на е актуелно дали улиците се исчистени или не, дали службите си ја работаат својата работа или не. Додека ние се расправаме околу вакви проблеми во светот луѓето измислија како да не се преминува на црвено преку зебра. При преминувањето на зебра треба да се внимава бидејќи нашиот живот може да биде во опасност, поради тоа се поставени сензори кои реагираат ако поминувате на црвено и ве предупредуваат со испуштање на пареа.

View this post on Instagram

В продолжении ПДД. Вот так вот, в Китае борятся с нарушителями❗✨✨💪💪💪 🔴🔴🔴 Оставляйте свои комментарии ❗ Construction is an art! 💰Leave your comments💰 Tag your friends. Отмечайте друзей! 👇✅Follow me ✅ ➡📕@smeta_sdo 📕⬅ ➡📕@gk_engineering📕⬅ ➡📕@civil_engin_g📕⬅ 🏭 #follow4follow #гки #подрядчик #Махачкала #дагестан #дербент #хасавюрт #буйнакск #генподряд #строительство #инженер #строитель #россия #видео #video #проект #tbt #industrial #dubai #архитектура #architecture #likes #likesforlikes #likes4likes #likesforfollow #follow #china #turkey #гаи #пдд

A post shared by Тут все Подрядчики и Заказчики (@civil_engin_g) on