Browse By

Advertising

Дурловски: Да си вечна Македонијо! (ВИДЕО)

Мојата идеја била и ќе биде – љубов! Ви ја давам од душа на сите, споделете ја и чувајте ја. Да си вечна Македонијо, напиша оперскиот пејач Игор Дурловски на својот Фејсбук профил, споделувајќи ја химната на Република Македонија во негова изведба.
Слушнете ја прекрасната изведба на химната на Република Македонија во изведба на Дурловски.