Browse By

Advertising

Еве за што служеле високите платформи и потпетици(Видео)

Еден од главните модни додатоци кај жената што ја истакнуваат нејзината убавина се чевлите. Чевлите на високи потпетици ја прават женската силуета позгодна, поубава, пограциозна истакнувајќи ги со тоа нозете. Високите потпетици можат да се најдат со најразлична големина, но она што е интересно кај некои е што се екстремно големи,а тука се појавуваат и платформите кои даваат невообичаен изглет кај некои жени. Во видеото имаме неколку примери како се користат овие чевли со платформи.