Browse By

Advertising

Еден ден со најдобриот фудбалер на светот, Кристиано Роналдо(видео)

Фудбалот е најпопуларен спорт во светот, а Кристијано Роналдо е најдобар фудбалер или еден од најдобрите. Каде и да оди тој привлекува големо внимание, планетарна ѕвезда. Во ова видео е прикажан еден ден од животот на овој супер популарен фудбалер. Па во него можеме да видиме дека целит ден на Роналдо е во знакот на фудбалот, почнувајчи од станувањето кога жонглира па натаму…