Browse By

Advertising

„Женички, дали некоја знае од каде се купуваат мажи ? “ – Прашањето кое го освои интернетот

Групата Женски Домаќински Работи на фејсбук некогаш знае да ве насмее до солзи, секако има секави луди обожавателки во тие 40 000 фанови но дефинитивно ова прашање го освои интернетот за денес и заслужува оскар ..