Browse By

Advertising

Забавата е кај ловџиите! (видео)

Има многу луѓе што знаат да се забавуваат. Тие тоа го прават во било кое време и на било кое место, па поради тоа и животот им е убав , а и посреќен. Ловџиите се луѓе кои се дружат и тоа е еден спорт кој бара од нив долг престој во природа, поради тоа тие знаат да си направат добра забава покрај оган , со добро мезе и некоја чашка. Но оваа забава е навистина за пофалба…