Browse By

Advertising

Затоа е македонски бренд број еден! За Шарпланинецот нема зима (Видео)

На фејсбук страната “zemjodelie.mk” објавено е видео од два шарпланинци како се справуваат со силна зимска бура.

Затоа ова куче е македонски бренд број еден и ја заслужува секоја почит.

Погледнете: