fbpx

Browse By

Advertising
Loading...

Зајди зајди во прекрасна изведба на Коста Костоски

Младиот поп изведувач Коста Костоски кој пред неколку години ја започна својата кариера со ковер изведби во придружба на гитара во етер на својот You Tube канал постави позната композиција Зајди Зајди. Она што може да се забележи кај овој мошне амбициозен артист и има извонредната изведба на странските поп хитови, но и воедно на македонските поп евергрини.

Инаку тој е студент на музичката академија во Скопје отсек соло пеење, а досега неговите успеси и во класичната музика може да се забележат што доволен показател е неговата професорка која ни даде убав пример за добар и квалитетен изведувач. Во продолжение уживајте во ковер изведбата на Коста Костоски за композицијата “Ариа”, каде тоа не е крај тој започна со подготовки на уште една интересна песна за која не ни откри за која поточно станува збор.


Коста Костовски е познат и по неговите хумани дела кои ги има во минатото реализирано неговите песни се нешто за кои треба да потрошите 5 минути .

%d bloggers like this: