Browse By

Advertising

За срам сте: Дечко буквално прегазен од контролори во ЈСП (Фото)

На фб статусот кој го објави Зоран Трпчевски објаснува дека дошло до некаков лош инцидент но причината не е позната:

Еве во каква држава живееме во која владее законот на посилниот.
Линија бр.2 некаде околу 12:35 часот…двајца контролори на ЈСП буквално со нозе го газеа дечкото.Јас не знам што предходно сторил затоа што се наоѓав на горниот спрат од автобусот (ова се случуваше на долниот) но убеден сум дека ваков однос е во најмала рака кажано недоличен.