Browse By

Advertising

Згодната босанка Андреа Бачиќ (+18)

Поради природната убавина и атрибутите, многумина и предвидуваат блескава кариера и во нарединиот период Андреа ќе сними два едиторијали за познати светски модни списанија.
Андреа Бачиќ од Мостар има 21 година и студира односи со јавност.
Моментално таа учествува во изборот на најубава девојка во Босна и Херцеговина.