Browse By

Advertising

“Зимски олимписки игри” по завеаните улици во Македонија

Големите количини на наврнат снег можеви овој јануари ги изненади надлежните за чистењето на снегот по улиците, но не ги изненади граѓаните кои на интересен начин најдоа можност за движење по завеаните улици.

Напомена: РИПАЈ значи СКОКАЈ на кочански дијалект!

Погледнете во видеото што се случуваше по улиците во Кочани синоќа: