Browse By

Advertising

Зошто да биде едноставно, кога може да биде комплицирано! Жени!!!(видео)

Зошто да биде едноставно и лесно, кога може да биде тешко и комплицирано, е тоа се жените. Може да се зборува на оваа тема колку сакаме и ќе има за и против, но сепак има и многу примери кои го потврдуваат насловот. Така е и со ова видео кое го прикажуваме, а на кое се гледааат двајца велосипедисти од кои едниот е маж, а другата е жена. Тие се соочуваат со пречка на патеката, а како ќе ја поминат…