Browse By

Advertising

Изненадување од другарите за младоженецот на свадбата чекаше невестат,а доби(видео)

На свадбите можат да се забележат голем број на несекојдневни настани, а тоа е резултат на атмосверата која е и потикната од зголемениот број на пијалоци пред и за време на веселбата. На социјалните мрежи можат да се забележат голем број на организирани сценографии за време на свадбите, како од страна на мажот, така и од страната на невестата. Во овој случај изненадување на младоженецот му приреди најдобриот другар.

 

View this post on Instagram

 

Taguj druga koji bi se ovako našalio😂😂 – Dm for credit

A post shared by Transformacije™ (@transformacije) on