Browse By

Advertising

Интересен босански виц за девојчето и Нутелата(видео)

На ова видео е прижано како еден дечко го губи својот клуч, пред влезот на една зграда. Клучот му паѓа во решетката на подот пред самиот влез. Тој бидејќи е со мал раст нема доволно сила да ја подигне решетката да си го земе клучот. Во тој момент излегува едно девојќе и тој го замолува да му помогне, таа сама ја подигнува решетката и тогаш следи интересен дијалог…