Browse By

Advertising

Итно е потребно крвна група (нулта позитив) за малиот Андреј Трипуновски

Ги известуваме сите добронамерни луѓе кои припаѓаат на крвната група (нулта позитив) 0+ да даруваат крв за нашиот Андреј Трипуноски од Кичево кој е на возраст од 5 годинки.
Место: Државна Болница на Трансфузиологија во Скопје најдоцна до утре 22.02.2018 – 09:00 часот на утро.

Телефон за контакт: 071/224-036

Ви благодариме од срце за вашата хуманост, ние искрено се надеваме дека Андреј ќе ги надмине своите тешкотии за непречен развој!