Browse By

Advertising

Како изгледа еден тренинг на малезиските специјални служби ?

Елитните специјални сили се едни од најдобри тренираните и најзастрашувачките единици со кои може да се пофали една држава. Тие одат каде другите војници не можат, елиминирајќи ги заканите и метите.Анти-терористичката единица се состои од 200 силни членови со специјален тренинг за заложнички ситуации и други типови на екстремно комплицирани ситуации како оваа на видеото :