Browse By

Advertising

Како изгледа утринското будење на мажите и жените, интересно видео

Кога стануваме наутро сите имаме свои особености или ритуали, на сите ни се спие особено во овие ладни зимски утра. Убаво е да се стане наутро да се види надвор снег, да се испие утринското кафе, но со оглед на динамичниот живот кој го живееме тогаш тоа малку ни го отежнува будењето. Кога станува збор за разликите во будењето на мажите и жените тогаш тие се очигледни и може да ги погледнеме во видеото…

View this post on Instagram

😝

A post shared by Nisam ćelav, samo me tako zovu (@celavi.globus) on