Browse By

Advertising

Како со картичка се отклучува врата(Видео)

Во американските филмови, често може да забележиме како актерите во нив отклучуваат врати на најразличен начин, а меѓу тие начини е и отклучувањето со картичка. Картичките се од најразличен тип: платежни, идентификувачки и други, но важно со нив се успева да се отвори врата која е заклучена. Така и во видеово, еден дечко ни покажува како он ја користи својата картичка на еден реален начин како може да се отклучи врата 🙂