Browse By

Advertising

Како успеа оваа да ја крене цела вреќа , нека ја носи (видео)

Сигурносните камери се направени и измислени со цел да се заштитат сопствениците од кражби и несакани ситуации. Сепак постојат луѓе кои и покрај нив преземаат активности од кои сопствениците се бранат, односно тие ,,крадат‘‘. Во ова видео е прикажано како едни жени доаѓаат во дуќанот каде се продаваат разни зачини , а едната му го привлекува вниманието на продавачот, додека другата си ја ,,зеде‘‘ вреќата и си замина…