Browse By

Advertising

Колите на тротоар, децата на улица – Ова е Скопје дами и господа ..

Една слика милион зборови, но пред било што да кажете до кога треба да ја гледаме оваа слика ? Собраќајниот хаос во Скопје продолжува тоа е јасно и нема намера очигледно никој да превземе нешто,  21 век децата одат на сред улица поради тоа што има коли паркирано по тротоарите, сликата е сликана на само 200 метри од основното училиште Кристијан Тодоровски во Карпош .
Слика: Јовица Михајловски