Browse By

Advertising

Колку пари толку ,,Кока-кола‘‘(видео)

Многу од нас се нашле во ситуација кога за денар или два не сме можеле да го купиме производот кој сме го сакале. Така е и со ова видео во кое се прикажува како еден дечко сака да купи вода, кока-кола но нема доволно пари за целото шише. Продавачот да му излезе во пресрет му го испива половината. Но кога дојде ред да се плати буренце вода е тогаш, погледнете…