Browse By

Advertising

,,Колку чашки, толку илјадарки‘‘ ! Потоа не можеа да станат од столче! (видео)

Викенд е кога сите сакаме да се забавуваме, одиме во кафана, клуб и слично, со цел да си поминеме убаво со нашите пријатели, а и да запознаеме нови. На ова видео се прикажани едни убави и згодни девојки кои се излезени да се забавуваат, а на нивната маса се поставени чашки, а под чашките има пари. Секој кој сака да испие пијалок од чашката потоа може да си ја земе парата, па некои пробаа повеќе и не можеа да станат од столица…