Browse By

Advertising
Loading...

Коментар што го освои интернетот : „Кај може да го вратиме детето?“ (Фото)

Каква легенда .. Денеска владата ја укина односно мерката 3то дете ја направи да биде еднократна помош не многу важна информација но коментарот на дечкото дефинитивно го освои интернетот. „А детето кај може да се врати“ и онака нема да зима пари за него едноставно не му треба на човекот, постојат легенди како дечково погледнете :

%d bloggers like this: