Browse By

Advertising

Комшиката чисти снег, очигледно и треба помош.. (Видео)

Комшиката чисти снег, очигледно и треба помош.. И тоа каква помош .. Нека се најде некој да и помогне зошто овој што снима очигледно не го разбира тоа ..