Browse By

Advertising

Конечно стигна решението за безпарицата во Македонија, идеална инвестиција од Германија за сите граѓани на кои им требаат пари(видео)

Во оваа голема економска криза кога секој денар е добро дојден ни треба помош од секого. На интернет се појави видео, каде се гледа како во Германија на најбрз начин се доаѓа до голема заработка. Се зема некое евро , по можност да е евро но железно париче, но повеќе за да се фати некое и тогаш тоа се става во земја се полива со специјален раствор, повеќе пати. Финалето погледнете го…