Browse By

Advertising

Кравите го искористија чистиот воздух и сончевото време (Фото)

Топло сончево време, Скопје не е загадено поради промена на времето одлична можност кравите да прошетаат по булеварот Партизански одреди. Урбаното Скопје заликува на село, но од каде крава е прашањето локалните села се дури километри одалечени? чистиот воздух ги симна и кравите од планина.