Browse By

Advertising

Легендата во Гази Баба си ставил знак : „Забранет пристап за полиција“ – Фото на годината

Кој смее да кажува тука? се знае кој е законот што не е јасно ?Дефинитивно овие се луѓето кои ќе ви го направат денот поинтересен и посмешен  ова слика заслужува да биде фото на годината.Може внатре се пече ракија што е казниво по закон,па зошто да не ги предупреди полицајците со убава порака :

Фото:Офнет