Browse By

Advertising

ЛЕЛЕ! вакво тверкање на свадба од деверуша не сте виделе! (видео)

Може да кажеме само едно, а тоа е СЕКОЈА ЧЕСТ!!! Во последно време многу популарно е ,,тверкањето со задници‘‘ на жените, а тоа може да се види на многу видеа на социјалните мрежи. Голем дел и од познатите личности тоа го практикуваат на своите концерти и шоуа. Но сепак да се види вакво ,,тверкање‘‘ на свадба од страна на деверуша е нешто посебно, погледнете…