Browse By

Advertising

Мајсториштата од Гостивар кои го “олеснаа” “Моцарт” за 9 милиони: Утакмиците ги чекав ноќта на бензиска (ВИДЕО)

Откако во првите две епизоди Ико направи тотално промашување со предложените тикети, во новата епизода “Кладилничарски муабети” ги повика напомош дечките од Гостивар кои неодамна успеаа да добијат околу 9 милиони денари од обложувалниците на “Моцарт”.

Погледнете како мајсторот на добитниот тикет ја опиша епопејата до 9 милиони и што типува за овој викенд: