Browse By

Advertising
Loading...

Ме избркаа од дома поради марихуаната, тоа за мене не се родители (Видео)

„Ми беше премногу тешко, особено за девојка, да остане буквално сама на улица. Во тие моменти многу се молев“, раскажува Ристеска и додава : “болката од тешките моменти со нејзините родители е исплачена и закопана во земја“. Активистката вели: „Нема ден да не испушам еден џоинт, освен кога нема средства за тоа. Не создава зависност“

%d bloggers like this: