Browse By

Advertising
Loading...

Миа отворено за корекциите на нејзиното тело (ВИДЕО)

Миа отворено за корекциите на нејзиното тело во емисијата кај Жаре еден на еден.Интересно кога ќе слушнете некој искрено што збори за нивните корекции и што ги натерало звучи интересно.Се почесто ја слушаме,посебно оваа тема за корекции на телото дури како да станува тренд но еве едно видео зошто некои луѓе го прават тоа :

%d bloggers like this: