Browse By

Advertising

,,Министерот за одбрана‘‘, познатиот ракометар Борко Ристовски денеска прави свадба, а на неа главен беше неговиот син

Голманот Борко Ристовски кој е успешен и познат ракометар, како во државава така и во странство, а важи помеѓу играчите и публиката како ,,Министер за одбрана‘‘ денес со неговата сакана сопатничка Николина прават свадба. Двојката која лани склучи граѓански брак денес ја слават љубовта заедно со најблиските, а главен гостин на прославата е нивниот син кој го добија пред неколку месеци. Преземено од: https://kurir.mk/