Browse By

Advertising

Многу малку е потребно за детската среќа!(видео)

Среќата произлегува од нашето срце, за да се направат децата среќни треба само малку фантазија и чисто срце полно со љубов, а тие веднаш тоа ќе го препознаат.. Во ова видео е прикажано како еден човек ги чисти прозорите на висококатница, во која има сместено болни деца. Колку само малку беше потребно внимание и фантазија од овој човек за да им го направи денот поубав и повесел на овие прекрасни деца, погледнете…