Browse By

Advertising

Може и вам ќе ви се посреќи, реално 3Д или? (видео)

Оние кои гледааат филмови се запознаени со филмот ,,Прстен‘‘ и многуте штосови кои произлегуваат од него. Па така и во ова видео е прикажан еден таков штос. Се работи за еден дечко кои седи дома и гледа телевизија, а одеднаш се појавуваат пречки во програмата. додека тој разговара со службата за пречки снемува струја, а кога се врти накај телевизорот гледа женски нозе…