Browse By

Advertising

Навивач го погоди Ѓоковиќ со топка во глава, ова е неговата реакција(видео)

Интересен момент при контактот на Новак Ѓоковиќ со фановите на турнирот во Индијан Велс. Не секогаш давањето автограми оди според плановите. Откако тој го совлада Бјорн Фратанџело од Америка со 2-0 во сетови, односно 7-6 и 6-2 делеше автограми на големи тенсиски топки кои фановите му ги додаваа од трибините. Една од нив заврши и во главата на Ѓоковиќ. Шреземено од :https://republika.mk/