Browse By

Advertising
Loading...

Наставникот им пушти погрешно видео на учениците (Видео +18)

Упс некоја ја утна презентацијата ама за некои го погоди вистинското видео. Ова се случува кога не внимавате што симнувате од интернетот посебно видеа како овие кои соддржат порнографија.Но за некој овој наставник е цар, после овој потег истиот е избркан од работа поради оваа грешка која е непромислена но вреди да се погледне :

%d bloggers like this: